Zilele norocoase și ghinioniste pentru zodii, în 2023! Data de care trebuie să fugă toți nativii

Ultima actualizare:

Mihai Voropchievici anunță care sunt zilele norocoase, dar și cele ghinioniste pentru fiecare zodie până la sfârșitul anului 2023, potrivit horoscopului runelor.

cub mihai Voropchievici png

În cadrul emisiunii realizate de Astro Fanatik, Mihai Voropchievici a dezvăluit care vor fi cele mai prielnice zile, dar și cele în care trebuie să avem grijă în funcție de zodie în această lună. Mai mult, acesta a dezvăluit și care sunt zilele norocoase și cele ghinioniste din acest an  pentru fiecare nativ.

Cum ne apropiem de sărbătorile pascale, astrologul a mărturisit în ce zile vom avea de mult belșug și toate ne vor ieși minunat: 1, 3, 7, 9, 10, 12, 16, 17, 20, 21, 22, 27 și 28. Aceste zile sunt valabile atât pentru luna aprilie, cât și pentru restul anului, astfel că dacă vom întâmpina momente importante în viețile noastre e bine să ținem cont să le programăm în aceste zile. În Antichitate, romanii considerau zilele impare a fi cu noroc, astfel că nu strică să ne orietăm uneori în funcție de ele.

rune click jpg

Pe de altă parte, va trebui să acordăm o atenție sporită deciziilor pe care le luăm și faptelor noastre dacă nu vrem să ajungem în situații nefaste în zilele de 2, 5, 11, 13, 15, 18 și 30.

Horoscop rune

Luna aprilie se anunță plină de surprize și răstunări de situație pentru unele zodii!

Berbecii vor avea parte de o lună agitată conform previziunilor, așa că este important să se stăpânească foarte bine, să nu fie impulsivi și să apeleze la calm. Situațiile tensionate se vor resimți mai ales pe plan profesional.

Taurii în schimb se vor învălui într-o aură de mister! Aceștia sunt foarte determinați și vor fi acționa direct la țintă fără a scote în evidență acest lucru, astfel că mulți vor trage mult pentru ei, dar în mod discret.

Gemenii vor fi un adevărat magnet de noroc! Ceva se va schimba în viața lor și din neant vor atrage mult succes, astfel că la tot pasul le va merge bine, deci e bine să bată fierul cât e cald!

Racii din păcate continuă o perioadă tensionată ce a început încă de pe 1 aprilie. Vor avea de înfruntat niște situații, așa că este bine să clarifice cât mai repede și clar anumite lucruri.

Leii trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă griji cu privire la starea de sănătatea unei persoane apropiate, pentru că astrele anunță că cei dragi sunt feriți de pericole.

Fecioarele trebuie să apeleze la sinceritate în discuțiile cu cei dragi dacă vor să rezolve anumite probleme. Dacă sunt suficient de deschiși vor putea trece cu bine peste anumite probleme, iar sfaturile apropiaților sunt de urmat în perioada următoare.

Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg

Balanțele vor străluci în plan profesional și își vor consolida poziția în societate. Și nu e de mirare, pentru că se arată mai harnice ca oricând și totul le va merge strună.

Scorpionii sunt norocoșii lunii aprilie! Aceștia au runa numită Wunjo, ceea ce le anunță anunță o serie de succese. Mulți dintre ei își pot îndeplini visele.

Aprilie vine cu schimbări pentru săgetători pe toate planurile. Schimbări de pe urma cărora vor avea mult succes și prosperitate!

Capricornii trebuie să rămână și ei calmi, așa cum sunt sfătuiți și leii. Se îngrijorează degeabă pentru că luna aceasta vine doar cu lucruri bune!

Vărsătorii sunt sfătuiți să fie mai atenți! Orice mișcare greșită le poate afecta profund planurile pentru că se află pe nisipuri mișcătoare.

Peștii trebuie să își schimbe perspectiva și tactica în anumite lucruri. Au nevoie să fie mai duri unde au fost prea îngăduitori și invers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net