Zodiile care te conving mereu să faci ce spun ele. Te manipulează și nu-ți dai seama

Ultima actualizare:

Horoscopul nostru este plin de surprize! Fie că știai sau nu, există 3 zodii care te manipulează așa cum vor și te fac să dansezi după cum îți cântă ele. Află care sunt, pentru a te feri de lucruri neplăcute!

Zodii manipulatoare
Zodii manipulatoare

Citește și: Horoscop rune pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Mihai Voropchievici anunță schimbări majore pentru una dintre zodii

Cele 3 zodii manipulatoare din horoscop sunt extrem de parșive. Ele impun regulile, iar ceilalți trebuie să le respecte. Iată care sunt!

1. Gemeni

Nativii Gemeni sunt foarte impunători. Sunt gata mereu să obțină ceea ce vor și pentru asta sunt în stare să calce pe cadavre. Nu la propriu, nu vă speriați! Sunt duplicitari, așa că se pricep de minune să manipuleze oamenii. Fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi de muncă, știu ce și când să spună, pentru ca toate lucrurile să fie în favoarea lor. 

Atunci când vor să obțină ceva, merg până în pânzele albe și sunt pregătiți să se confrunte cu toate armele: verbale și chiar și cele fizice. 

2. Leu

Leii sunt zodii puternice și apelează mereu la tehnica manipulării. Pe cei mai slabi din jurul lor ajung să-i joace pe degete așa cum au chef. Obțin ceea ce vor prin vorbe dulci și mari, la care ceilalți dau crezare, din păcate.

Leii sunt buni lideri, iar pentru a-i face pe alții să-i urmeze, sunt gata să le spună tot fell de lucruri, fie adevărate sau nu, numai pentru ca oamenii să le dea mereu dreptate. 

Sunt excelenți pe psihologia inversă, așa că dacă ai în jurul tău prieteni, rude, vecini sau colegi în zodia Leu, ferește-te de ei, căci nu te vei alege cu nimic bun. 

Citește și: Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023. Zodia care trebuie să se ferească de accidente

3. Săgetător

Ultima, dar nu cea din urmă zodie dintre cele 3 care sunt experte în manipulare este Săgetătorul. 

Este un mincinos înnăscut, așa că pentru el, manipularea este ceva natural. Orice ar spune și orice ar face, cei din jur îi cedează rapid și fac exact ceea ce vrea el. Niciodată nu le dă altora dreptate și, culmea, îi face pe toți să creadă că dreptatea absolută numai el o poate deține. 

Săgetătorul manipulează toți oamenii din jurul lui, mai ales din punct de vedere emoțional. Pentru că suntem cu toții sensibili în fața emoțiilor, uneori nu prea știm cum să gestionăm situațiile, așa că este simplu să ne lăsăm manipulați. Mare atenție la tehnicile Săgetătorilor, căci după cum le spune zodia, știu foarte bine să trimită „săgeți”, care mai de care mai „veninoase”. Un Săgetător este un manipulator extraordinar, așa că tehnicile lui nu sunt niciodată „expirate”. 

Pentru a evita manipulările venite din partea celorlalți, este necesar întotdeauna să ne păstrăm poziția fermă în fața oricărei situații. În nicio circumstanță nu trebuie să ne lăsăm manipulați, iar atunci când sesizăm că se întâmplă acest lucru, specialiștii în psihologie ne recomandă să ne îndepărtăm de persoanele toxice din jurul nostru, pentru a nu avea, mai târziu, de suferit. 

Manipularea poate fi de multe feluri: emoțională sau abuzivă, așa că trebuie să fim cu mare băgare de seamă. Uneori, multe persoane s-au pierdut pe ele, pentru a-i mulțumi pe alții, ca urmare a manipulării de care au avut parte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net