Zodiile protejate de Divinitate în toamnă 2023. Doi nativi își vor schimba destinul dacă sunt atenți la semne

Ultima actualizare:

Zodiile protejate de Divinitate în toamnă 2023 vor avea totul de partea lor, dar astrele trag un semnal de alarmă. Acești nativi trebuie să fie atenți la semne, dacă vor să aibă noroc la bani, sănătate, dar și o dragoste pură și luminoasă.  

Zodiile protejate de Divinitate în toamnă 2023
Zodiile protejate de Divinitate în toamnă 2023

Ce zodii sunt protejate în toamna anului 2023

Berbec

Va trebui să deveniți mai optimiști și să regretați mai puțin neîmplinirile trecutului. Ce-a fost a fost, nu mai puteți repara nimic, iar acum trebuie să vă recuperați. Orice decizie impulsivă va fi nepotrivită și nu va face altceva decât vă va complica viața.

Dacă nu v-ați ocupat deja de treburile importante în săptămânile trecute, acum e momentul să luați o pauză.

Financiar, veți primi provocări. La prima vedere, s-ar putea să pară avantajoase. Doar că nu-i așa. Există factorul necunoscut ce nu poate fi prevenit. Vor apărea unele circumstanțe nefavorabile pentru care veți fi complet nepregătiți și vor afecta situația monetară.

Din punct de vedere al sănătății, vă sugerez să găsiți metode de întărirea sistemului imunitar, să păstrați o dietă sănătoasă și o condiție fizică bună.

Taur

În relații, lucrurile se vor schimba, iar tensiunile vă vor da târcoale și bătăi de cap. Comunicarea va deveni dificilă, iar acest lucru se va datora contradicțiilor, emoționalității crescute ori lipsei de logică în conversație. Există tendința de egoism, dar aceasta nu va calma divergențele, din contră. Dacă nu vreți s-ajungeți la separare, vă sfătuiesc să fiți diplomați, să ascultați și opiniile celeilalte părți implicate și să nu puneți paie pe foc .Oricum va fi dificil să se ajungă la un acord comun, pentru că toată lumea va lupta pentru interese personale și nimeni nu va dori să-i asculte pe ceilalți. Deci orice insistență de comunicare pe un asemenea fundal, va fi inutilă.

Financiar, veți consuma în principal bani pentru casă și familie, iar aceste cheltuieli vor crește. Vă sugerez să vă abțineți de la achizițiile costisitoare, mai ales electrocasnice sau mobilier, pentru că nu vă sunt favorabile. Ba mai mult, veți primi provocări neașteptate, iar banii pot fi necesari pentru nevoi urgente neplanificate.

Gemeni

Retrogradarea planetei Venus atrage atenția la resursele materiale, așa încât vă sfătuiesc să nu vă implicați în noi activități în toamnă, ci mai curând să le faceți mai eficiente pe cele deja pornite.

Relațiile cu oamenii vor fi contradictorii și nu-s excluse conflicte de interese ori provocări din partea unor indivizi dubioși. În plus, undeva pe la mijlocul anotimpului, ar putea să apară tensiuni cu șefii sau cu colaboratorii, iar voi veți fi obligați să luați măsuri, multe dintre ele restrictive și să căutați să faceți compromisuri.

În situația în care aveți de dezbătut moșteniri sau partaj, nu inițiați acțiuni în acest sens, iar dacă alții inițiază, găsiți-vă avocat bun!

Dacă abia reveniți la muncă după o perioadă de concediu, nu va fi simplu deloc să vă mobilizați și să vă scuturați din leneveală și minte distrată, în așa fel încât să nu vă simțiți detașați în continuare de lucrurile serioase. Iar dacă vor interveni câteva incidente în zona carierei, ele se pot amplifica în situația în care voi o să dați dovadă de nesupunere și rebeliune la ordinele acelora aflați în funcții înalte. O să aveți impresia că vă e îngradită libertatea.

Rac

Veți întâmpina dificultăți și opoziții din partea partenerilor sau a altor personaje importante, asta dacă nu cumva dușmani cunoscuți își vor reactiva duritatea, răzbunarea, ciuda și invidia și vă vor provoca. În acest context, lucrurile devin greu de controlat și aproape că veți simți cum pământul vă fuge de sub picioare.

Călătoriile nu vă sunt favorabile și nici relațiile cu cei din străinătate. Așadar, nu vă sfătuiesc să planificați nici măcar vacanțe dincolo de granițele țării.

Financiar, oricât ați încerca să rezolvați eventualele probleme, tot nu veți reuși pe deplin. Tot ce va sta în puterea voastră ar fi păstrarea atenției și vigilenței. Sectorul banilor capătă amploare, iar responsabilitățile și sarcinile rezolvate altădată responsabil, vin una câte una cu beneficii.

Medical, sunteți vulnerabili și vă sfătuiesc să nu neglijați semnalele corpului. În plus, luați măsuri de întărire a organismului, nu faceți excese cu nimic, evitați curentul și aerul condiționat, iar dacă faceți sport, nu recomand activitățile cu risc, ci unele moderate. Acordați-vă timp și pentru voi, pentru sănătatea organismului, respectând cu strictețe un program riguros de masă și odihnă.

Mai mult decât atât nu e exclus să fiți nevoiți să dați ajutor unui membru al familiei. Se consumă așadar energie în mediul domestic, la domiciliu sau în relațiile cu un membru. Acolo aveți nevoie de echilibrare de tensiuni, iar aceste necesități se pot extinde de la nevoia de atașament total față de casă și până la un patriotism exacerbat.

Leu

Atenție la starea de sănătate, pentru că atâta oboseală acumulată se va resimți pe corpul fizic! Schimbările bruște de presiune și de dispoziție nu sunt excluse. Acest avertisment este valabil mai ales pentru femeile din această zodie, care vor experimenta migrene, slăbiciune și somn agitat.

Profesional, nu este o perioadă cu reușite și nici favorabilă implicării în proiecte de anvergură. Iar dacă vreți să găsiți alt loc de muncă mai bun, nu acum va fi perioada potrivită. Deocamdată, păstrați-l pe ăsta la care sunteți! Nu înseamnă că nu trebuie să vă faceți planuri, să căutați informații, însă nimic din toate nu trebuie să fie făcut public.

Fecioara

Este o perioadă în care veți petrece mai mult timp pentru a descâlci chestiuni legate de familie și de cei dragi, veți comunica mult și veți dezbate diferite subiecte. Grijă însă la informații, pentru că unele trebuie verificate înainte de a le lua drept adevăr!

Medical, vă veți simți bine doar dacă veți reuși să vă gestionați emoțiile. Drumețiile, ieșirile în natură, plimbările cu rolele, ciclismul și practicile spirituale vă vor fi utile, însă cu măsură. Gesturile grăbite vă pot pune în situații accidentale.

În concluzie, nu veți fi scutiți de framântări interne iar luptele se vor da mai curând în mediul vostru apropiat. Dacă sunteți căsătorite, partenerul continuă să vă copleșească cu atenție și afecțiune, însă treburile legate de bani nu vă dau pace, mai ales că doriți ca acolo să decurgă totul perfect ca o Fecioară ce sunteți.

Balanța

Financiar, pot veni cheltuieli pentru care a le face față unii dintre voi se vor afla în situația de a se împrumuta. Oricum, amânați marile achiziții dacă vă trec prin minte!

În familie, se pot ivi discuții în urma unor acuzații din partea rudelor sau veți fi nevoiți să aveți grijă de cineva bolnav ori în vârstă. Aveți totuși capacitatea să deveniți capabili de alegeri înțelepte.

Deși nu veți avea timp de odihnă căci circumstanțele externe vă vor obliga să vă dedicați sută la sută muncii, aveți suficientă putere. Nu același lucru se poate spune despre fondul psiho-emoțional care va suferi din cauza stresului constant și a supraîncărcării.

Scorpion

Tensiuni, neînțelegeri și conflicte în relații pot apărea în zona profesională și va trebui să vă gestionați bine reacțiile și răspunsurile la ele. Nu de alta dar puteți stârni șefii ori alte organe de control și puteți aduna în jur o mulțime de dușmani. Asta dacă nu cumva nu sunteți într-un proces juridic, căci e posibilă și o acțiune în justiție. Doar calmul vă va aduce rezolvare și depășirea unor situații urâte fără repercusiuni.

Nici financiar nu stați foarte bine, deși la muncă veți depune multă energie. Recompensele concrete nu vor veni decât cel mult sub formă de bonusuri în urma unor proiecte de mult timp finalizate.

La capitolul sănătate, va trebui să întăriți corpul cu suplimente de fier sau alte vitamine lipsă din organism, în special dacă sunteți femei.

Afectiv și sentimental, nu prea vă va sta gândul la momente de romantism pentru că banii vor conta mai mult.

Săgetător

Conflictele, stările de iritare, de revoltă și stresul pot contribui la deteriorarea stării de sănătate. Iar dacă sunteți femei, chiar vă recomand consultarea specialiștilor dacă organismul vă dă semnale din senin că ceva ar fi în neregulă. Nu tratați cu indiferență, după ureche sau cu leacuri băbești, pentru că nu veți face altceva decât veți pierde timp prețios! De asemenea, luați-vă măsuri de precauție în relațiile intime și personale, mai ales dacă nu cunoașteți bine respectivul om, dacă este doar o cunoștință de pe net sau o persoană cunoscută vag într-o excursie în străinătate!

Apropo de străinătate, dacă doriți să călătoriți dincolo de granițele țării, așteptați-vă ca planificarea sau chiar drumurile să nu decurgă după dorințele voastre!

Relațiile, inclusiv cele profesionale, pot suferi și ele tulburări, unele dintre ele vor fi de fapt ale șefilor care-și pot revărsa propriile nemulțumiri asupra salariaților.

Dacă aveți voi poziție de conducere, există o mare probabilitate de iscare a problemelor financiare sau de dificultăți în sectorul de afaceri.

Capricorn

Aranjamentele astrale de pe Axa Parteneriatelor or să vă pună în dificultate prin provocările care se pot ivi.

Financiar, vă sfătuiesc să aveți grijă la cumpărarea de lucruri scumpe, să vă socotiți bugetul și să nu vă asumați riscuri. Spun toate acestea deoarece puține șanse de a găsi acum noi surse de venit care să apară în completarea celor de acum. Mai curând partenerul poate beneficia de mai mulți bani în această perioadă.

Dacă aveți o afacere în asociere, relația cu asociatul va depinde de căldura și afectivitatea dintre voi. Acolo unde ele nu există, ci vă leagă strict doar banii, evoluția stagnează.

Medical, n-ar trebui să întâmpinați probleme majore. Aveți energie bună, imunitatea e la cote bune și ea. Singura problemă poate ar fi zona digestivă, dar o puteți ajuta prin dietă sau vizită la medicul de familie dacă se impune.

Vărsător

Vă sugerez să amânați încheierea de contracte, de tranzacții ori semnarea documentelor importante. De asemenea, dacă planurile includ cumpărarea sau vânzarea unei locuințe, atunci ar fi indicat să anulați.

Se vor ivi dușmănii și invidii la care cu greu veți face față, veți avea probleme cu transmiterea și asimilarea de informații ori cu promovarea și publicitatea ideilor.

Financiar, puteți fi în continuare afectați de pierderi și cheltuieli mai mari decât câștigurile.

În parteneriate pot veni și acolo neînțelegeri, iar pentru că voi o să fiți confuzi și nestăpâniți, nu prea veți face față cu brio celorlalți. Păstrați-vă autocontrolul!

Pești

Cu Saturn în semnul vostru, deveniți suspicioși în relații și nu mai poate fi vorba de vreo cooperare armonioasă. Iar acum, că Marte a schimbat deja semnul și a ajuns zodia opusă vouă, relațiile matrimoniale vor primi provocări, iar probabilitatea rupturii și divorțurilor scandaloase va crește.

Atâta timp cât Soarele va sta în Leu, casa muncii și a sănătății va fi activată și luminată. Nu neapărat că se ivesc beneficii, dar vin la suprafață tot felul de neconcordanțe legate de relații de serviciu, acte, documente,planuri, care necesită punerea lor la punct.

Referitor la bani, perioada nu se anunță una prietenoasă și va trebui să vă drămuiți resursele amânând achizițiile scumpe ori să vă bazați pe resursele partenerului. Devine important să găsiți o utilizare pentru talentele voastre, să comunicați mai mult cu oameni noi și să vă activați creativitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop webp
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net