Horoscopul runelor: cele mai dorite 3 femei din zodiac. Nicicun bărbat nu le rezistă: „Emană senzualitate puternică și stabilitate”

Iată care este topul celor mai dorite femei din tot zodiacul. Aceste femei, conform numerologulului Mihai Voropchievici, sunt pasionale, au firi puternice, emană senzualitate. De asemenea, sunt inteligente și spontane. Sunt comunicative, curioase și mereu în mișcare. În plus, au o încredere debordantă în propria persoană. Se pare că, niciun bărbat nu le poate rezista femeilor din zodiile scorpion, balanță și gemeni. 

Horoscopul runelor, cele mai dorite 3 femei din zodiac - Foto: colaj Click!
Horoscopul runelor, cele mai dorite 3 femei din zodiac - Foto: colaj Click!

Scorpion

Conform numerologului Mihai Voropchievici, care a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, femeia Scorpion se numără printre cele mai dorite femei din tot zodiacul. Aceasta emană un magnetism misterios și pasional, care atrage pur și simplu atenția bărbaților. De asemenea, femeia scorpion are o stimă de sine extrem de ridicată.

Este recunoscută pentru personalitatea ei puternică și aura enigmatică care le ajută să aibă farmec irezistibil asupra bărbaților. Femeia Scorpion este profundă emoțional, emană senzualitate puternică și stabilitate, este foarte convingătoare. Aceasta poate fi adesea dominanta și puternică în relații, fiind în căutarea unui partener care să îi egaleze intensitatea și puterea. 

Horoscopul runelor: Balanța e una din cele mai dorite 3 femei din zodiac -

Și femeia Balanță se numără în topul celor mai dorite zodii de către bărbați. Ea este extrem grațioasă în tot ceea ce face. Este căutată de bărbați pentru că apreciază armonia, dar și frumusețea. Femeia Balanță este diplomată și știe să creeze relații echilibrate și armonioase. Personalitate ei calmă și plăcută o face extrem de dorită în rândul bărbaților. 

Are o abilitate de a percepe vibrațiile subtile și de a citi gândurile și emoțiile partenerului său. Aceasta îi poate da un avantaj într-o relație. Să fii cu o Balanță este chiar ușor și mulți bărbați și-ar dori o astfel de femeie lângă ei. Femeia Balanță face orice ca să-și vadă partenerul fericit și să aibă o familie frumoasă.

Gemeni

Femeia Gemeni nu putea lipsi din topul zodiilor celor mai dorite femei de către bărbați. Cu siguranță, aceasta nu poate rămâne în anonimat. Indiferent de ce face, ajunge să fie în centrul atenției. Ea iese în evidență total prin inteligența, dar și spontaneitatea pe care o are. Atrage prin inteligență, dar și farmecul ei în comunicare.

E foarte comunicativă și este mereu în mișcare și plină de curiozitate, o curiozitate care de multe ori o determină să încerce lucruri noi, ceea ce face ca ea să fie foarte atrăgătoare pentru bărbații care apreciază atât conversațiile captivante, cât și o minte ascuțită, într-un chip frumos. Nu ai cum să te plictisești lângă o astfel de femeie, mai ales că este mare iubitoare de aventură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net