Horoscopul săptămânal al dragostei. Cinci zodii care își pot schimba viața amoroasă

În sfârșit perioada lui Mercur Retrograd s-a încheiat, iar soarele se conectează cu Pluto, o planetă a puterii și transformării. Vom vedea cum influențează această schimbare fiecare zodie în parte.

FOTO pexels Horoscop 27 octombrie

Berbec

Această săptămână este una haotică și vei avea parte atât de suișuri, cât și de coborâșuri, care pot distruge relația actuală. Dar, în loc să vă enervați când întâlniți un obstacol, mai bine luați-vă un moment în care să vă calmați pentru a putea gestiona apoi situațiile așa cum se cuvine. În orice caz, când Mercur Retrograd se va încheia, agitația va dispărea și ea.

Taur

Săptămâna aceasta trebuie să preluați voi controlul relației și să o conduceți acolo unde vă doriți. Dacă veți începe să vă plictisiți, este momentul potrivit să deveniți puțin perverși. Dar dacă viața voastră amoroasă nu este atât una favorabilă, puteți să ieșiți la o întâlnire. În această perioadă tot ce vă doriți se poate îndeplini.

Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă o săptămână destul de grea din punct de vedere amoros. Vor trebui să își dea seama de sentimentele pe care le au, iar în relație există un dezechilibru care nu îi fac să se simtă în largul lor. Unul se implică prea mult, iar celălalt prea puțin și este datoria voastră să echilibrați situația, dar rezolvați lucrurile cu calm, nu încercați să creați o ceartă.

Rac

Racii au parte de o săptămână foarte bună pentru viața lor amoroasă. Trebuie să profitați de ea pentru că Neptun vă aduce energia de care aveți nevoie, iar Soarele în Capricon vă ajută să fiți seducători. Dacă nu aveți relație este posibil să întâlniți un partener, iar dacă aveți deja iubit sau iubită astrele vă pot ajuta să deveniți mai apropiați.

Leu

Până acum ați fost ocupați cu viața profesională, dar acum trebuie să vă preocupe și cea de dragoste. Vor ieși la suprafață toate sentimele ascunse și dezechilibrele. Veți avea conversații grele care pot fi decisive pentru relația voastră, așa că aveți grijă cum gestionați problemele.

Fecioară

Conexiunea dintre Soare și Neptun vă oferă o schimbare fabuloasă pentru capitolul amoros din viața voastră. Fie că veți cunoaște pe cineva nou, fie că veți relua relații mai vechi, săptămâna este una distractivă, doar că nu veți avea parte de o relație serioasă.

Balanță

Veți întâmpina câteva situații mai dificile. Dacă întâlniți pe cineva nou este posibil să vă vrăjească și apoi să vă dezamăgească, deci nu vă lasați duși de val. Dacă sunteți singuri, poate că veți începe o nouă relație, deși sună prea frumos ca să fie adevărat.

Scorpion

Chiar dacă nu vreți să vă exprimați sentimele este absolut necesar să o faceți pentru a putea începe o relație nouă care să funcționeze. Puteți începe prin a-i spune persoanei iubite că țineți la ea. Nu este o săptămâna cu acțiune, dar este potrivită pentru discuții importante.

Săgetător

Viața voastră amoroasă începe să se zdruncine, apar din ce în ce mai multe certuri, nu vă mai înțelegeți cu partenerul. Deși sunteți nervoși, ascultați-vă partenerul, discutați și fiți calmi.

Capricorn

Personalitatea voastră strălucește și sunteți pregătiți să cunoașteți pe cineva nou. Pluto din zodia voastră va oferă atractivitate sexuală, iar oamenilor le place să fie în jurul vostru.

Pești

Peștii singuri sunt fericiți și astfel reușesc să atragă persoanele. Crearea legăturilor o puteți face foarte ușor și prieteniile pot deveni acum cu beneficii. Dar, desigur, dacă vreți dragoste adevărată, veți avea parte și de ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net