Ardei umpluţi cu brânză de burduf- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi cu brânză de burduf
Ardei umpluţi cu brânză de burduf

Ingrediente: 3 ardei kapia roşii, 350 g brânză de burduf, 2 linguri de smântână, o legătură mărar.

Mod de preparare: Într-un castron se sfărâmă brânza de burduf şi se amestecă cu 2 linguri de smântână.

Mărarul se spală bine, se toacă mărunt şi se adaugă la pasta de brânză. Ardeii se spală, se îndepărtează cotoarele şi seminţele şi se umplu cu compoziţia de brânză. Se foloseşte o linguriţă cu codiţa lungă pentru a putea apăsa bine pasta. Ardeii umpluţi se introduc fiecare într-o pungă, se leagă cu un elastic şi se dau la frigider până a doua zi.

Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cuţit ascuţit bine. Se şterge cuţitul pe o lavetă de bucătărie după fiecare felie tăiată.

Se aşează pe un platou pe un pat de salată verde. Contrastul de culori este foarte frumos şi gustul minunat.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net