Ardei umpluţi cu brânză de burduf- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi cu brânză de burduf
Ardei umpluţi cu brânză de burduf

Ingrediente: 3 ardei kapia roşii, 350 g brânză de burduf, 2 linguri de smântână, o legătură mărar.

Mod de preparare: Într-un castron se sfărâmă brânza de burduf şi se amestecă cu 2 linguri de smântână.

Mărarul se spală bine, se toacă mărunt şi se adaugă la pasta de brânză. Ardeii se spală, se îndepărtează cotoarele şi seminţele şi se umplu cu compoziţia de brânză. Se foloseşte o linguriţă cu codiţa lungă pentru a putea apăsa bine pasta. Ardeii umpluţi se introduc fiecare într-o pungă, se leagă cu un elastic şi se dau la frigider până a doua zi.

Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cuţit ascuţit bine. Se şterge cuţitul pe o lavetă de bucătărie după fiecare felie tăiată.

Se aşează pe un platou pe un pat de salată verde. Contrastul de culori este foarte frumos şi gustul minunat.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net