Ardei umpluţi cu brânză de burduf- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Ardei umpluţi cu brânză de burduf
Ardei umpluţi cu brânză de burduf

Ingrediente: 3 ardei kapia roşii, 350 g brânză de burduf, 2 linguri de smântână, o legătură mărar.

Mod de preparare: Într-un castron se sfărâmă brânza de burduf şi se amestecă cu 2 linguri de smântână.

Mărarul se spală bine, se toacă mărunt şi se adaugă la pasta de brânză. Ardeii se spală, se îndepărtează cotoarele şi seminţele şi se umplu cu compoziţia de brânză. Se foloseşte o linguriţă cu codiţa lungă pentru a putea apăsa bine pasta. Ardeii umpluţi se introduc fiecare într-o pungă, se leagă cu un elastic şi se dau la frigider până a doua zi.

Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cuţit ascuţit bine. Se şterge cuţitul pe o lavetă de bucătărie după fiecare felie tăiată.

Se aşează pe un platou pe un pat de salată verde. Contrastul de culori este foarte frumos şi gustul minunat.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 salata de post jpg jpeg
horoscop octombrie jpg
Cele patru zodii norocoase, foto Shutterstock jpg
horoscop webp
chocolate chip cookies and milk elena elisseeva jpeg
Zodiile care au noroc la bani pe 16 martie, foto Shutterstock jpg
WLM 240612 Unit 00057RC webp
manichiura tort webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net