Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme! Secretul știut de gospodinele desăvârșite

Ca să atenuezi aroma și gustul intens de miel din drob, este sugerat să ţii organele în apă cu oţet timp de 15 minute. Încearcă această rețetă tradițională de drob de miel pentru a obține o aromă perfect echilibrată pentru masa de Paște.

Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme!
Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme!

Ce să pui în drob ca să nu se mai sfărâme! 

Ingrediente: măruntaie de miel (ficat, plămâni, inimă şi rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macră de pui sau de vită, 3 legături ceapă verde, 3 legături mărar, 3 legături pătrunjel, 4-5 ouă , 2 legături usturoi, 2-3 ouă fierte tari, 1 felie pâine, sare, piper.

Nu uita de un ingredient esențial pe care trebuie să-l incluzi în mod obligatoriu în rețetă pentru a preveni sfărâmarea atunci când tai preparatul în felii: ouăle. Ele vor ajuta la legarea perfectă a tuturor ingredientelor, asigurându-se că drobul de pui va fi de o consistență delicată și cremoasă.

Cureți toate organele de miel și separi plămânii pentru a-i fierbe cu un praf de sare. În timp ce celelalte mărunțișuri fierb, ții rinichii în apă cu oțet. Fierbi ficatul de miel împreună cu ficățeii de pui, inima și rinichii timp de 10 minute, apoi arunci apa. Carnea este spălată și tăiată în cubulețe. Carnea macră este tăiată în cuburi și trecută prin mașina de tocat. Se amestecă cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul și mărarul tocat mărunt. Condimentezi cu sare și piper după gust, adăugând ouă crude și felia de pâine înmuiată în apă rece și stoarsă ulterior.

Rinichii tocați sunt adăugați peste restul de carne. Adaugi ficățeii, plămânii, rinichii și inima tocate bine, apoi frămânți amestecul, adăugând sare și piper. Tai prapurul în două și așezi o parte într-o tavă unsă cu ulei. Stratul de carne este pus deasupra, iar peste acesta se adaugă 2-3 ouă fierte tari și decojite. Urmează un nou strat de carne și deasupra este așezată cea de-a doua bucată de prapur. Tava este introdusă în cuptorul preîncălzit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net