Chec aperitiv- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Chec aperitiv
Chec aperitiv

Ingrediente: 200 g făină, 5 ouă, 100 g măsline fără sâmburi (eu am avut 250 g măsline cu sâmburi), 200 g şuncă, 200 g telemea, 100 g caşcaval, 100 g ciuperci, 1 ardei kapia roşu, 100 ml lapte, 50 ml ulei, 1 plic praf de copt.

Mod de preparare: Se taie bucăţele mici şunca, ciupercile, măslinele şi ardeiul kapia.

Caşcavalul şi telemeaua se dau pe răzătoarea mare.

Într-un bol se amestecă ouăle cu laptele şi uleiul. Se adaugă brânza şi se omogenizează.

Făina se amestecă cu praful de copt şi se cerne peste amestecul de ouă şi brânză. Se adaugă caşcavalul, şunca, măslinele, ciupercile, kapia, sarea şi piperul.

Se tapetează cu foaie de copt o formă de chec şi se toarnă compoziţia.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 45 de minute. Cu 5 minute înainte de a scoate tava din cuptor se presară caşcaval deasupra checului pentru un gust dar mai ales pentru un aspect deosebit.

După ce se răceşte se feliază uşor. Arată foarte bine pe un pat de salată verde sau alături de rondele de ardei roşu.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii, foto shutterstock jpg
Cuplu in bucatarie  Sursa freepik com jpg
FIV Sanador click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
mancare gatit dat pe foc jpg
Cusca Caine Talie Extra Mare, Cu Hol, Izolata Termic, Acoperis Rabatabil,    dina 2 jpg
piure de cartofi stefan popescu jpg
parjoale moldovenesti shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net