Chef Florin Dumitrescu dezvăluie ingredientul secret al celor mai pufoase clătite

Ultima actualizare:

Clătitele sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai apreciate dulciuri. Ușor de preparat și având posibilitatea de a fi umplute cu o varietate de gemuri sau creme, clătitele sunt pe placul multora dintre noi. Chef Florin Dumitrescu dezvăluie care este ingredientul secret pentru a găti cele mai pufoase clătite!

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ingredinetul secret al celor mai pufoase clătite
Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ingredinetul secret al celor mai pufoase clătite

Clătitele sunt considerate un desert simplu de preparat, iar chef Florin Dumitrescu ne spune o rețetă nouă și inedită pentru a ne bucura de un desert delicios. Cine s-ar fi putut gândi că berea este ingredinetul secret care transformă banelele clătite într-un succes garantat. 

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu

Iată de ce ingrediente veți avea nevoie: 

– 200 gr făină

– 1 ou

– 100 gr zahăr

– un praf de sare

– aproximativ  350 ml lapte

– 50 ml bere

– ulei

– 200 gr nuci

– 50 ml miere

– zahăr pudră

Mod de preparare

Într-un bol, de preferat unul de plastic, amestecați făina cu ouăle, zahărul, sarea și adăugați laptele treptat până obțineți un amestec perfect omogen. Apoi, adăugați berea și doar câteva picături de ulei. Cele două ingrediente vor oferi o textură pufoasă clătitelor! 

Pentru umplutură puteți folosi nucile și mierea, ca alternativă la clasicul gem sau cremă de ciocolată. Nucile se prăjesc în tigaie, fără ulei. Se lasă la răcit, iar apoi sunt amestecate cu mierea. Produsul obținut sse distribuie, în mod egal, pe clătite. 

Clătitele se servesc după preferințe. Ele pot fi îndoite, răsucite sau suprapuse.

"Chefi la cuțite" se transformă în "Chefi fără limite"

Chef Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai prezintă emisiunea "Chefi la cuțite", care a fost scoasă din grila Antenei 1. Proiectele lor nu s-au oprit, însă. În toamna anului 2021 au filmat pentru un nou show de gătit, în însorita Grecia. Noua emisiune culinară se numește "Chefi fără limite", iar prezentatoare va fi soția lui Răzvan Fodor, Irina. 

Emisiunea va explora specificul culinar grecesc, iar concurenții vor avea ocazia să demonstreze talentul culinar într-un cadru de poveste. 

Emisiunea „Chefi fără limite” va debuta duminică, 20 februarie, de la ora 20:00. Antena 1 a anunțat că următoarele două ediții vor fi difuzate luni şi marţi, 21 şi 22 februarie, de la 20:30.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net