Irina Fodor, sexy în costum de baie, în brațele soțului, pe o plajă din Zanzibar

Ultima actualizare:

Răzvan Fodor a publicat pe conturile de socializare o imagine perfectă de cuplu, de pe o plajă însorită. El și partenera lui, Irina Fodor, s-au lăsat fotografiați în timp ce se țin în brațe, în vacanță, în timp ce prezentatoarea emisiunii „Asia Express” apare în costum de baie.

Răzvan și Irina Fodor își petrec vacanța în Zanzibar Foto: Instagram
Răzvan și Irina Fodor își petrec vacanța în Zanzibar Foto: Instagram

Familia Fodor se află într-o vacanță exotică, în Zanzibar, locul unde de altfel cei doi soți „și-au luat” și urmăritorii virtuali. Aceștia au publicat mai multe imagini din locația de poveste aleasă drept destinație de vacanță, declarându-se încântați de „minunățiile” descoperite.

Irina și Răzvan Fodor, vacanță în Zanzibar

Se pare că familia se bucură din plin de vacanță și de ofertantul Zanzibar, care îi uimește la fiecare pas. Irina și Răzvan Fodor au mers în locația mult visată alături și de fiica lor, Diana, iar cei trei au gustat fructe exotice și condimente locale și s-au întâlnit și cu țestoasele gigant.

Câte minunății pe lumea asta! După un Spice Tour în care am gustat fructe exotice și am testat condimente locale, am mers în Prison Island, să vedem țestoasele gigant. Cea mai bătrână dintre ele are 195 de ani.

Cel puțin, așa ne-a povestit ghidul. Am avut voie să le hrănim, să ne facem poze cu ele, ba chiar, câteva dintre ele se bucură și de masaj și mângâieri pe gât dacă stăpânești tehnica.Vă țin la curent cu ce mai găsim pe aici”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Răzvan și Irina Fodor, în vacanță în Zanzibar Foto: Instagram
Răzvan și Irina Fodor, în vacanță în Zanzibar Foto: Instagram

Pe lângă atracțiile descoperite de ei însă, urmăritorii lor s-au bucurat și de o imagine de cuplu demnă de pus în ramă. Răzvan și Irina Fodor apar îmbrățișați pe o plajă din Zanzibar, gestul tandru fiind apreciat de prietenii lor virtuali- vorba aceea, după „atâția ani de căsnicie”, cei doi încă par ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la „Asia Express” apare în costum de baie în imaginea cu pricina, fiind lăudată de internauți pentru silueta sa. 

Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fetiță, pe nume Diana, în vârstă de 10 ani. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, spunea Răzvan Fodor recent, în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net