Coșulețe cu brânză și somon. Cea mai simplă rețetă
Ultima actualizare:
De Sărbători, vedetele de pe masă sunt fără doar și poate sarmalele, piftia, salata de boeuf și friptura. Poți însă să-ți cucerești invitații și cu câteva aperitive deosebite. De exemplu, coșulețe cu brânză și somon. Avem cea mai simplă rețetă!
20 de minute! De atât timp ai nevoie ca să prepari aceste gustoase coșulețe cu brânză și somon.
Ingrediente coșulețe cu brânză și somon
- 4 castraveţi medii,
- 250 g brânză telemea,
- 1 linguriţă rasă chimen măcinat,
- 1 lingură ulei de măsline,
- piper,
- 8 fâșii somon marinat,
- coajă rasă de lămâie.
Mod de preparare coșulețe cu brânză și somon
Speli castraveţii, îi tai în două, le scoți miezul și îi crestezi cu cuțitul pe margine. Zdrobeşti cu furculiţa brânza şi o amesteci cu uleiul de măsline, puțin piper şi chimenul măcinat. Umpli coșulețele cu amestecul de brânză, pui deasupra somonul și coajă rasă de lămâie. Aşezi coșulețele pe un platou şi le serveşti.
Citește și: