Cum prepară chef Florin Dumitrescu cele mai bune șnițele. Ce face cu carnea înainte să o dea prin făină

Ultima actualizare:

Sunt un preparat delicios și foarte ușor de făcut, chiar și de către cei dintre noi fără prea multă experiență în bucătărie! Dar, dacă vrem să aducem această mâncare la următorul nivel, putem urma sfaturile unui maestru bucătar, care ne spune ce trebuie să facem pentru o masă mai gustoasă ca oricând! Aceasta este rețeta de șnițele a lui Chef Florin Dumitrescu!

Există nenumărate moduri în care putem găti șnițelele / foto: IStock
Există nenumărate moduri în care putem găti șnițelele / foto: IStock

Tuturor ne plac șnițelele! Fie că este vorba despre cele clasice, de pui, sau cele de curcan, ori porc, acest preparat este unul simplu, sățios, gustos și poate fi modificat în orice fel ne doresc gusturile!

Iar dacă ne dorim o variantă specială al acestui preparat, avem noroc! Chef Florin Dumitrescu ne învață cum putem face, în doar câțiva pași simpli, o variantă delicioasă de șnițele de vită!

Ce ingrediente ne vor fi necesare

În primul rând, pentru a pregăti acest tip de șnițele, ne trebuie un antricot de vită fără os, două ouă, pesmet, dar și puțină făină albă! Practic, acestea sunt singurele ingrediente care ne vor trebui, așa că ar trebui să ne descurcăm ușor cu rețeta!

Desigur, pe lângă această listă scurtă de produse, mai avem nevoie și de ulei, în care vom prăji aceste șnițele delicioase! Odată ce avem toate ingredientele la îndemână, putem începe să gătim.

Cum pregătim aceste șnițele gustoase

Primul pas atunci când dorim să gătim această rețetă folosită de Chef Florin Dumitrescu, este să batem cât mai bine ouăle, apoi să le punem într-un bol cât mai lat, sau, chiar și mai bine, într-o tavă. În alte două vase similare urmează să punem făina și pesmentul, iar apoi putem începe să pregătim și carnea.

Practic, vita trebuie bătută bine cu ciocanul de șnițele, iar apoi o vom trece prin făină. Apoi, trebuie să avem grijă să scuturăm bine excesul de făină, după care vom trece carnea prin ou, iar, nu în ultimul rând, prin pesmet.

Apoi, le vom prăji ca pe oricare alt șnițel, iar odată ce s-au făcut, le putem pune pe un șervețel de bucătărie, pentru a le mai scurge din ulei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nepoții Regelui Suediei profimedia 0947513002 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Brad impodobit Craciun jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
de ce este importanta hidratarea pentru corp i piele jpg
click ro geaca dama jpg
23 12 Click ro jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Cozonac Con jpg
syz 218jpg JS818778816 1 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net