Cum se marinează perfect carnea de miel. Cum pregăteşti marinata de iaurt şi marinata de vin pentru miel
Friptura de miel marinat, o delicatesă a mesei de Paşti, este una din principalele provocări ale pregătirilor din bucătărie. Şi, pentru că sigur îţi doreşti o bucată de carne frumos rumenită, care să ţi se topească în gură, trebuie să ştii că secretul unei astfel de reuşite este felul în care se marinează carnea de miel.
Marinarea cărnii de miel durează de la câteva ore până la o zi, iar bucata de carne trebuie să stea la rece îmbibată în marinată. Noi îţi propunem două feluri de marinate pentru carnea de miel, ca să poţi alege. Marinarea cu iaurt, mai exotică, ajută la formarea unei cruste crocante şi aromate pe suprafaţa cărnii. Cea de-a doua, marinarea cărnii de miel în vin frăgezeşte carnea mai în profunzime şi îi dă gustul din bucătăria bunicii.
Îţi prezentăm cum se marinează perfect carnea de miel cu două feluri de marinate pe care le vei adora.