Dulceaţă de roşii – Amalia Sasarman

Ultima actualizare:

    Dulceaţă de roşii
Dulceaţă de roşii

Ingrediente:

•           3 kg roşii bine coapte

•           750 g zahăr

•           30 ml rom

Mod de preparare:

Mai întâi culegi roşiile, bine coapte, din grădină. Roşiile se spală bine, apoi se opăresc şi se decojesc. Se curăţă de seminţe ( cât poţi de bine!) şi se taie cubuleţe, nu prea mici. Se aşază într-o cratiţă cu pereţii groşi, se adaugă zahărul şi laşi să se topească( cca 20 min). Pui cratiţă în cuptorul încălzit şi o laşi 90 min. Iei cratiţa din cuptor şi o pui pe aragaz la foc mic , pe plită, pentru încă 90 de minute, amestecând din când în când, să nu se lipească; faci acest lucru, deoarece lasă foarte multă zeamă şi în cuptor scade greu! Când începe să se lege, adaugi romul şi laşi la fiert încă 15 min. Pui dulceaţă în borcane şi laşi la uscat pentru 24 de ore. Le etichetezi şi le aşezi în cămară. Spor la treabă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net