Frigănele în 4 feluri. Reinterpretarea desertului din copilărie VIDEO
Cu toţii ştim frigănelele. Felii de pâine îmbibate în lapte cu scorţişoară şi zahăr, trecute prin ou şi apoi prăjite pe fiecare parte. Un deliciu clasic, însă ce ziceţi de 4 variante ale desertului din copilărie? Iată cât de uşor se fac.
Durează 10 minute să faceți aceste pâinici delicioase. Iată ingredientele:
Pentru toate: 4 ouă1 cană de lapte1 linguriţă de esenţă de vanilie1 linguriţă scorţişoară
Frigănele cu fructe de pădure:
4 felii de pâine2 căni de fructe de pădure (căpşuni, zmeură, afine, mure) 2 linguri de suc de lămâie1/3 cană de zahărzahăr pudră pentru ornat
Frigănele cu ciocolată şi bezea4 felii de pâine3/4 cană de smântână pentru frişcă4 biscuiţi dietetici sfărâmaţi1 lingură unt2 linguri cremă de ciocolată2 linguri de bezele2 tbsp. marshmallow fluff
Frigănele cheescake de căpşuni
120 de grame de cremă de brânză2 linguriţe de extract de vanilie2 lnguri de suc de lămâie1 cană jumate de căpşune1 linguriţă scorţişoară1 lnguriţă zahăr
Frigănele rulouri cu scorţişoară
120 g cremă de brânză2 linguriţe extract de vanilie1 linguriţă nucşoară1 lingură unt1/4 smântână de frişcă3 linguriţe scorţişoară2 linguriţe zahăr brun