Îngheţată de cireşe- Adina Stoica

Ultima actualizare:

    Îngheţată de cireşe
Îngheţată de cireşe

Ingrediente: 200 g cireşe, 6 albuşe, 300 g zahăr, 400 g smântână petru frişcă, 1 esenţă migdale.

Smântâna se mixează până se îngroaşă, dar atenţie, dacă se bate prea mult se taie, se adaugă zahărul şi se mixează până se omogenizează, se mixează separat şi albuşele foarte bine, să fie spumă (se verifică întorcând vasul în care se mixează, daca stau este ok), după care se combină cu frişca, cireşele separate de sâmbure se pun peste compoziţia cealaltă şi se adaugă esenţa.

Se amestecă toate şi se pune în forme, eu am pus în formele de la revista Click! după cum se vede, fiind de silicon se desfac foarte bine când le întorci pe farfurioară, se aşează cireşe lângă ca şi ornament şi o cireaşă „aruncată" deasupra.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Fazile a Egiptului colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Femeie par gri FOTO Shutterstock jpg
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
FOTO pexels Horoscop 27 octombrie
Top 3 optiuni de incalzire pentru casa ta de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net