O reţetă gustoasă pe zi: Brioșe picante cu ardei și șuncă
Ultima actualizare:
Ingrediente:
1 praf de sare, 3 linguri ulei, 100 g făină, 200 g șuncă, 4 ouă, 1 ardei gras roșu, 100 g cașcaval, 1 linguriță praf de copt, frunze de ceapă verde tocate.
Preparare:
Pui ouăle într-un vas și le bați bine. Tai bucățele șunca și le adaugi peste ouă. Treptat, pui uleiul, făina amestecată cu praful de copt și un praf de sare. Razi cașcavalul și adaugi jumătate de ardei cubulețe în compoziție. Amesteci bine, apoi pui compoziția în forme de brioșe, le presari cu cașcavalul păstrat, ceapa verde și cubulețe de ardei și le bagi la cuptor, într-o tavă, 45 de minute. Le scoți și le lași să se răcească.