O reţetă gustoasă pe zi: Budincă cu struguri

Ultima actualizare:

Preparare: Baţi ouăle spumă cu zahărul şi sarea până devin o cremă, adaugi coaja de lămâie şi portocală şi mai baţi 2-3 minute. Adaugi untul, uleiul, laptele, esenţa de vanilie şi omogenizezi. Adaugi făina cernută cu praful de copt şi amesteci până se încorporează. Amesteci 3/4 din struguri în aluat şi îl torni în patru vase ramekin unse şi tapetate. Dacă nu ai vase ramekin, îl poţi pune într-o formă de tort. Le aşezi pe o tavă şi le introduci în cuptorul încins la 180° C pentru 15 minute. Scoţi vasele din cuptor, presari celelalte boabe de struguri şi mai dai la cuptor circa 40 de minute. Le laşi să se răcorească 15 minute, desprinzi uşor de pe margini şi le scoţi din forme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net