O reţetă gustoasă pe zi: Budincă cu şuncă

Ultima actualizare:

Preparare1. Speli bine prazul pentru a îndepărta orice urmă de nisip, tai partea verde pe care o poţi folosi la o ciorbă, iar partea albă o tai rondele subţiri. Separat, tai şunca cubuleţe.2. Fierbi rondelele de praz circa 10 minute la aburi sau le opăreşti scurt în apă cu sare şi le scurgi într-o sită.3. Amesteci prazul cu şunca, gălbenuşurile amestecate separat cu smântâna şi două linguri de caşcaval ras, iar la sfârşit încorporezi delicat albuşurile bătute spumă şi făina. Torni amestecul într-o formă rotundă unsă cu unt, presari deasupra restul de caşcaval ras şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 40 de minute. O serveşti caldă sau rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
cub horoscop supărare png
ten perfect 600x400 jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
zodii pixabay jpg
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net