O reţetă gustoasă pe zi: Budincă cu şuncă

Preparare1. Speli bine prazul pentru a îndepărta orice urmă de nisip, tai partea verde pe care o poţi folosi la o ciorbă, iar partea albă o tai rondele subţiri. Separat, tai şunca cubuleţe.2. Fierbi rondelele de praz circa 10 minute la aburi sau le opăreşti scurt în apă cu sare şi le scurgi într-o sită.3. Amesteci prazul cu şunca, gălbenuşurile amestecate separat cu smântâna şi două linguri de caşcaval ras, iar la sfârşit încorporezi delicat albuşurile bătute spumă şi făina. Torni amestecul într-o formă rotundă unsă cu unt, presari deasupra restul de caşcaval ras şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 40 de minute. O serveşti caldă sau rece.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel