O reţetă gustoasă pe zi: Caise în aluat

Ultima actualizare:

Preparare1. Se amestecă drojdia cu o linguriţă de zahăr, 2 linguri de lapte călduţ şi puţină făină. Se prepară o maia care se lasă la dospit circa 20 de minute, la loc cald.2. Se amestecă restul ingredientelor într-un castron mare, se adaugă maiaua dospită şi se frământă până se obţine un aluat omogen şi elastic. Se lasă la crescut circa 30 de minute.3. Între timp, se spală caisele, se usucă bine cu prosoape absorbante, se taie în două, se scot sâmburii, se pudrează cu puţin zahăr şi se lasă să stea circa 15 minute.4. Se întinde aluatul în foaie, se taie în pătrate cu latura de 7-8 cm, se aşază câte o jumătate de caisă în mijlocul fiecărui pătrat, se strâng laturile în jurul caisei şi se turteşte dându-i-se forma unui papanaş. Se rumenesc în ulei bine încins. Se servesc ca atare sau pudrate cu zahăr aromatizat cu vanilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net