O reţetă gustoasă pe zi: Cartofi umpluţi

Ultima actualizare:

Preparare1. Se spală bine cartofii de orice urmă de pământ, fără a îndepărta coaja şi se pun la fiert în apă cu sare. Se scurg de apă şi se lasă să se răcorească puţin.2. Între timp, se toacă ceapa mărunt, se căleşte în uleiul bine încins până se înmoaie. Se adaugă carnea tocată, amestecată cu usturoiul zdrobit şi se continuă călirea până îşi schimbă culoarea. Se adaugă condimentele, după gust, pasta de ardei şi se mai lasă puţin pe foc, până scade zeama din compoziţie.3. Se taie un capac deasupra fiecărui cartof, se scoate cu atenţie cea mai mare parte a miezului, având grijă să rămână coaja întreagă. În locul miezului se introduce compoziţia cu carne. 4. Cartofii se aşază într-o formă unsă cu puţin ulei, se presară cu caşcaval ras şi se introduc la cuptor pentru circa 15 minute, până se topeşte caşcavalul. Se servesc imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net