O reţetă gustoasă pe zi: Chiftele din peşte

Ultima actualizare:

Pentru sos100 ml iaurt sau smântână2 căţei de usturoi½ linguriţă de uleimărar verde1 praf de sare

Preparare1. Se trec fileurile de peşte prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi căţeii de usturoi.2. Se amestecă tocătura cu feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse bine, cu ouăle bătute, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper, după gust.3. Din compoziţia obţinută se modelează chiftele, de mărimea şi forma dorită, se trec prin pesmet şi se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe prosoape absorbante, pentru a îndepărta uleiul în exces. 4. Separat, se zdrobesc căţeii de usturoi, se freacă cu puţin ulei şi un praf de sare până se leagă, apoi se amestecă cu iaurtul sau smântâna şi mărarul tocat fin. Sosul se serveşte în sosieră, alături de chifteluţele calde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net