O reţetă gustoasă pe zi: Crumble cu piersici

Ultima actualizare:

Preparare

1. Se taie piersicile felii potrivit de groase şi se amestecă cu zahărul brun. Se aşază într-un vas termorezistent uns cu unt. 2. Se amestecă făina cu zahărul tos, sarea şi scorţişoara. Se adaugă oul bătut, amestecându-se uşor cu furculiţa până când amestecul este sfărâmicios. Se presară totul deasupra piersicilor, se stropeşte cu unt topit şi se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute. Trebuie să se rumenească frumos deasupra.3. Se serveşte cald, stropit cu smântână, frişcă sau cu îngheţată de vanilie, după preferinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net