O reţetă gustoasă pe zi: Deliciu cu peşte

Ultima actualizare:

Preparare1. Se trece peştele prin maşina de tocat şi se amestecă cu ouăle bătute bine, cu o lingură de unt înmuiat, zeama de la jumătate de lămâie, puţin pesmet, sare şi piper, după gust.2. Din compoziţia obţinută se modelează crochete de forma dorită (rotunde sau sub formă de chiftele), se tăvălesc prin pesmet şi se rumenesc în ulei bine încins, pe toate părţile. Se servesc calde cu salată verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net