O rețetă gustoasă pe zi: Frigărui de pui cu dovlecei, ciuperci şi lămâie
Ultima actualizare:
Rețeta gustoasă de azi este Frigărui de pui cu dovlecei, ciuperci şi lămâie.
300 de grame de piept de pui, doi dovlecei, 150 de grame de ciuperci, o ceapă roşie, o lămâie, o lingură de ulei de măsline, sare şi piper, după gust.
Mod de preparare Frigărui de pui cu dovlecei, ciuperci şi lămâie:
Taie pieptul de pui sub formă de cubuleţe, la fel şi dovleceii, iar apoi curăţă ciupercile, taie-le şi pe ele dacă sunt mari, dar şi ceapa. Între timp, spală bine lămâia, trece prin răzătoare coaja, iar apoi amestecă sucul de lămâie obţinut cu coaja şi uleiul de măsline. Trece legumele şi puiul prin acest amestecă, iar apoi lasă totul la marinat timp de o oră. Înfige bucăţile de pui şi legumele pe beţe şi condimentează cu sare şi piper după gust. Frige-le pe grătar sau dă-le la cuptor.