O reţetă gustoasă pe zi: Plăcintă cu piure

Ultima actualizare:

Preparare1. Căleşti ceapa tocată mărunt cu morcovul ras în uleiul bine încins până se înmoaie bine. Adaugi carnea tocată şi continui călirea până scade bine zeama şi carnea îşi schimbă culoarea. Adaugi pulpa de roşii, cimbru, sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă, la foc mic, amestecând din când în când, circa 40 de minute.2. Între timp, cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi fierbi în apă cu sare. Scurgi apa, zdrobeşti cartofii cu presa de piure, amesteci cu unt şi puţină zeamă în care au fiert cartofii şi prepari un piure potrivit de tare.3. Aşezi umplutura de carne într-un vas termorezistent, apoi acoperi cu piure de cartofi, presari deasupra brânză de burduf sfărâmată şi boia de ardei. Introduci vasul în cuptorul bine încins pentru circa 20 de minute, până se topeşte brânza şi se rumeneşte uşor. O serveşti caldă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net