O reţetă gustoasă pe zi: Pui pathia
Preparare1. Se curăţă ghimbirul, se rade şi se amestecă cu usturoiul zdrobit, boiaua, curry şi curcuma cu puţină apă cât să se obţină o pastă moale. Se lasă deoparte.2. Se încinge o tigaie, se pun seminţele de chimen şi se rumenesc 1-2 minute, amestecându-se continuu. Se adaugă uleiul şi ceapa tocată mărunt şi se călesc două minute. Se adaugă pasta de condimente, carnea de pui tăiată cubuleţe şi şase linguri cu apă, amestecând bine. 3. Se adaugă roşiile tăiate, pasta de tomate, apa, se amestecă totul şi se lasă să fiarbă circa 20-30 de minute la foc mic.4. Se adaugă garam masala şi zeama de lămâie, se amestecă să se omogenizeze şi se ia vasul de pe foc. Se toacă pătrunjelul şi se presară deasupra. Se serveşte fierbinte, cu garnitură de orez.