O reţetă gustoasă pe zi: Pulpe de raţă la cuptor

Ultima actualizare:

    Pulpe de raţă la cuptor
Pulpe de raţă la cuptor

Ingrediente

4 pulpe raţă

sucul de la 1 portocală

3 căţei usturoi

ulei

100 ml vin alb

sare

piper

apă

ghimbir răzuit

cimbrişor (pentru decor)

Preparare

1. Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu vin şi laşi la frigider peste noapte. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi adaugi sosul de la marinată.

2. Crestezi pulpele şi pui feliuţe de usturoi. Torni puţină apă în vas şi dai la cuptorul preîncălzit 60-70 de minute. După o oră, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net