O reţetă gustoasă pe zi: Pulpe de raţă la cuptor

Ultima actualizare:

    Pulpe de raţă la cuptor
Pulpe de raţă la cuptor

Ingrediente

4 pulpe raţă

sucul de la 1 portocală

3 căţei usturoi

ulei

100 ml vin alb

sare

piper

apă

ghimbir răzuit

cimbrişor (pentru decor)

Preparare

1. Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu vin şi laşi la frigider peste noapte. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi adaugi sosul de la marinată.

2. Crestezi pulpele şi pui feliuţe de usturoi. Torni puţină apă în vas şi dai la cuptorul preîncălzit 60-70 de minute. După o oră, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop, foto shutterstock jpg
Salata rece cu  fasole verde si piept de pui  Sursa foto shutterstock 633823160 jpg
horoscop 17 martie webp
Cum să creezi un colț răcoros în casă fără aer condiționat jpg
Ea te plimbă în deșert și îți arată Dubaiul!
zodii incompatibile jpg
trandafiri pixabay jpg
Horoscop 22 28 aprilie, Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net