O reţetă gustoasă pe zi: Quiche cu praz

Preparare1. Pentru aluat, se amestecă făina cu oul, uleiul, sarea, oţetul şi 3-4 linguri de apă călduţă. Se frământă un aluat potrivit de tare, se acoperă cu folie şi se dă la frigider pentru cel puţin 30 de minute.2. Se curăţă prazul şi se spală. Se opresc câteva frunze şi se taie fâşii. Restul de praz se taie rondele şi se căleşte în uleiul încins. Când s-a înmuiat, se adaugă carnea tocată şi se căleşte până se albeşte. Se condimentează cu sare şi piper, după gust.3. Se unge şi se tapetează o formă de tartă. Se întinde aluatul în foaie şi se îmbracă forma, inclusiv marginile, apăsând bine. Se înţeapă cu furculiţa din loc în loc. Se toarnă amestecul de praz cu carne şi se aşază deasupra fâşiuţele de praz.4. Se bat ouăle într-un vas, se adaugă smântâna şi caşcavalul ras şi se omogenizează. Se toarnă amestecul peste compoziţia de praz şi se introduce în cuptorul încins pentru 35-40 de minute.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Greșeli de îngrijire personală. Sursă foto: Pixabay
cele mai toxice si manipulatoare zodii feminine jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg