O reţetă gustoasă pe zi: Rulouri de pui cu legume

Preparare1. Se taie pieptul de pui felii, care se bat uşor cu ciocanul de şniţele pentru a le forma cât mai dreptunghiulare şi pentru a le subţia. Se presară cu rozmarin, maghiran, puţină sare şi piper, după gust, apoi se lasă la rece circa 30 de minute pentru a se aromatiza şi a se frăgezi.2. Se unge fiecare felie de carne cu puţin muştar, deasupra se aşază legume (ardei, morcovi) şi caşcaval, tăiate toate bastonaşe. Se presară maghiran, rozmarin, sare, piper, după gust, se stropesc cu câteva picături de vin şi se rulează carnea cu umplutura în interior sub formă de ruladă.3. Fiecare ruladă se înfăşoară în folie specială de copt, se aşază într-o tavă unsă cu puţin unt şi se pune la cuptor pentru circa 30 de minute.4. Separat, conopida desfăcută în bucheţele şi fasolea verde se opăresc în apă cu sare, 5-6 minute, apoi se scurg şi se sotează în unt topit. Din gogoşarii muraţi tăiaţi cubuleţe, asezonaţi cu ulei şi oţet balsamic, după gust, se prepară o salată picantă. Ruladele se servesc garnisite cu soteul de legume, salată picantă de gogoşari şi decorate cu rondele de ceapă verde. Alături se poate servi şi o salată de castraveţi cu roşii.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png