O reţetă gustoasă pe zi: Rulouri de pui cu legume

Ultima actualizare:

Preparare1. Se taie pieptul de pui felii, care se bat uşor cu ciocanul de şniţele pentru a le forma cât mai dreptunghiulare şi pentru a le subţia. Se presară cu rozmarin, maghiran, puţină sare şi piper, după gust, apoi se lasă la rece circa 30 de minute pentru a se aromatiza şi a se frăgezi.2. Se unge fiecare felie de carne cu puţin muştar, deasupra se aşază legume (ardei, morcovi) şi caşcaval, tăiate toate bastonaşe. Se presară maghiran, rozmarin, sare, piper, după gust, se stropesc cu câteva picături de vin şi se rulează carnea cu umplutura în interior sub formă de ruladă.3. Fiecare ruladă se înfăşoară în folie specială de copt, se aşază într-o tavă unsă cu puţin unt şi se pune la cuptor pentru circa 30 de minute.4. Separat, conopida desfăcută în bucheţele şi fasolea verde se opăresc în apă cu sare, 5-6 minute, apoi se scurg şi se sotează în unt topit. Din gogoşarii muraţi tăiaţi cubuleţe, asezonaţi cu ulei şi oţet balsamic, după gust, se prepară o salată picantă. Ruladele se servesc garnisite cu soteul de legume, salată picantă de gogoşari şi decorate cu rondele de ceapă verde. Alături se poate servi şi o salată de castraveţi cu roşii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net