O reţetă gustoasă pe zi: Salată caldă cu paste

Ultima actualizare:

Preparare1. Cureţi legumele, le speli, le tai felii, cuburi sau fâşii, după preferiţă. Ceapa o tai mărunt sau felii subţiri şi o căleşti în ulei bine încins până se înmoaie puţin. Adaugi restul legumelor şi le sotezi 2-3 minute, apoi le scoţi cu spumiera într-un vas termorezistent.2. Cureţi roşiile de pieliţe, le tai felii subţiri, adaugi usturoiul zdrobit sau feliat şi le căleşti 2 minute în acelaşi ulei în care ai călit legumele, după care le torni în vasul termorezistent. Adaugi şi kaizerul tăiat bucăţele şi prăjit separat.3. Fierbi pastele al dente în apă cu sare, le scurgi, le amesteci cu restul ingredientelor, condimentezi şi aromatizezi cu busuioc, pătrunjel verde, sare şi piper, după gust. Adaugi deasupra fâşii subţiri de caşcaval şi introduci vasul la cuptor pentru circa 15 minute, până se întrepătrund aromele şi se topeşte caşcavalul. Le serveşti imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net