O reţetă gustoasă pe zi: Salată caldă cu paste

Ultima actualizare:

Preparare1. Cureţi legumele, le speli, le tai felii, cuburi sau fâşii, după preferiţă. Ceapa o tai mărunt sau felii subţiri şi o căleşti în ulei bine încins până se înmoaie puţin. Adaugi restul legumelor şi le sotezi 2-3 minute, apoi le scoţi cu spumiera într-un vas termorezistent.2. Cureţi roşiile de pieliţe, le tai felii subţiri, adaugi usturoiul zdrobit sau feliat şi le căleşti 2 minute în acelaşi ulei în care ai călit legumele, după care le torni în vasul termorezistent. Adaugi şi kaizerul tăiat bucăţele şi prăjit separat.3. Fierbi pastele al dente în apă cu sare, le scurgi, le amesteci cu restul ingredientelor, condimentezi şi aromatizezi cu busuioc, pătrunjel verde, sare şi piper, după gust. Adaugi deasupra fâşii subţiri de caşcaval şi introduci vasul la cuptor pentru circa 15 minute, până se întrepătrund aromele şi se topeşte caşcavalul. Le serveşti imediat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net