O reţetă gustoasă pe zi: Sufleu de conopidă

Ultima actualizare:

Preparare1. Se spală conopida, se desface bucheţele, se fierbe 10 minute în apă cu sare, după care se scurge bine. Separat, se pun cartofii la fiert în apă cu sare, după care se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. Într-un castron se bat ouăle cu smântâna, se adaugă telemeaua rasă, două linguri cu pesmet şi conopida.2. Se aşază un strat de cartofi într-o tavă unsă şi tapetată cu pesmet, se toarnă compoziţia cu conopidă, se acoperă cu felii de cartofi şi se presară caşcavalul ras deasupra. Se coace în cuptorul preîncălzit până se rumeneşte frumos deasupra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net