O reţetă gustoasă pe zi: Supă-cremă de fasole

Ultima actualizare:

Cum se prepară: Se curăţă, se spală fasolea (şi albă, şi roşie) şi se pune la înmuiat 10-12 ore. Se scurge apa în care a stat, se acoperă cu apă şi se pune la fiert până se înmoaie bine, schimbând apa de două ori. După ce a fiert fasolea, se strecoară. În apa în care a fiert fasolea se fierb morcovii, păstârnacul, cartofii şi ceapa, curăţate şi tăiate. Se scot legumele şi se paseză în blender împreună cu fasolea. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pune piureul de legume, se lasă câteva secunde şi se subţiază cu zeamă în care au fiert fasolea şi legumele.Se condimentează, după gust, cu sare şi piper, se adaugă usturoiul zdrobit şi, când se servşte, se presară în farfurie rondele de ardei iute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net