O reţetă gustoasă pe zi: Tartă cu migdale şi piersici

Ultima actualizare:

Preparare1. Pentru blat, rumeneşti migdalele măcinate circa 10 minute, amestecând din când în când, laşi să se răcească, după care o amesteci cu făina. Baţi untul spumă cu zahărul, adaugi un ou bătut, mixând energic, şi adaugi făina, amestecând uşor cu o spatulă. Formezi o bilă din aluat, o aşezi între două hârtii de copt sau folii de plastic şi întinzi o foaie, cu care îmbraci o formă de tartă unsă cu diametrul de 23 cm. Laşi la rece circa 30 de minute.2. Înţepi aluatul cu o furculiţă din loc în loc, ungi cu un ou bătut şi coci în cuptorul preîncălzit circa 10 minute, până când se auresc marginile. Laşi să se răcească.3. Pentru umplutură, freci spumă untul cu zahărul brun, adaugi treptat ouăle bătute, apoi pudra de migdale şi romul. Torni amestecul peste tartă, aşezi jumătăţile de piersici cu partea bombată în sus şi coci circa 30 de minute. Laşi să se răcească şi o presari cu zahăr pudră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net