O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu cremă de brânză

Ultima actualizare:

Preparare1. Se curăţă dovleacul, se taie bucăţi şi se fierbe până se înmoaie. Se scurge apa în care a fiert şi se presează până se obţine un piure. Se lasă la răcit.2. Separat, se mixează untul cu zahărul şi zahărul vanilat până devine o compoziţie cremoasă. Se adaugă un praf de sare, ouăle pe rând, laptele, piureul de dovleac şi, apoi, în ploaie, făina cernută cu praful de copt. Se amestecă bine până se omogenizează perfect. Se toarnă aluatul într-o formă rotundă, tapetată cu folie specială de copt şi se coace circa 45 de minute în cuptorul preîncălzit.3. Între timp, se mixează brânza cu zahărul şi zahărul vanilat, se încorporează frişca naturală şi se pune la frigider până este gata blatul. Separat, se caramelizează 100 g zahăr, se stinge cu frişca lichidă şi se amestecă cu alunele rumenite uşor în cuptor şi zdrobite grosier.4. După răcire, se taie blatul în patru felii orizontale, se pune crema de brânză între ele şi se decorează cu alunele caramelizate, aşezate deasupra. Se lasă la rece câteva ore înainte de a fi servit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net