O reţetă gustoasă pe zi: Zucchini umpluţi cu tofu

Ultima actualizare:

Preparare1.    Se spală bine dovleceii, se taie un capac deasupra, se scoate cu o linguriţă miezul din interior, apoi se opăresc în apă clocotită cu sare 2-3 minute. Se scot cu grijă şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.2.    Separat, se rade brânza (se sfărâmă cu mâna sau se taie cubuleţe) şi se amestecă cu ardeii, ceapa albă şi ceapa verde, tocate mărunt, ardeiul şi condimente, după gust.3.    Se umplu dovleceii cu amestecul preparat, se adaugă un cubuleţ de unt deasupra şi se aşază apoi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Se pun la cuptor pentru circa 20 de minute. Se servesc calzi, decoraţi cu crenguţe de busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net