O reţetă gustoasă pe zi: Ştrudel cu migdale şi stafide

Ultima actualizare:

Preparare1. Pentru aluat, amesteci făina cu untul, oul, praful de sare şi apa. Frămânţi ingredientele până se omogenizează şi se formează un aluat. Îl laşi acoperit, la temperatura camerei, circa 45 de minute.2. Între timp, topeşti untul într-o tigaie şi rumeneşti pesmetul. Acoperi stafidele cu rom şi le laşi la macerat circa 20 de minute. Cureţi perele de coajă şi seminţe, le razi, le amesteci cu stafidele macerate, fulgii de migdale, scorţişoara măcinată, zahărul şi pesmetul rumenit.3. Întinzi aluatul în foaie subţire dreptunghiulară cu lungimea egală ca mărime cu tava în care se va coace ştrudelul. O ungi cu unt topit, întinzi deasupra umplutura cu pere şi migdale, apoi rulezi foaia cu umplutura în interior.4. Aşezi ştrudelul în tava unsă, îl ungi deasupra cu unt şi o introduci în cuptorul bine încins pentru circa 35-40 de minute. După răcire, îl pudrezi cu zahăr aromatizat cu vanilie şi îl serveşti tăiat felii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net