O reţetă gustoasă pe zi: Sendvişuri calde cu costiţă
Ultima actualizare:
Ingrediente200 g costiţă afumată200 g caşcaval1 fir de ceapă verde10 roşii cherryfrunze de busuioc verdesarepiper8 felii de pâine prăjită
Preparare1. Tai costiţa cubuleţe, le rumeneşti uşor în tigaie, fără adaos de grăsime, apoi le scoţi deoparte. Tai caşcavalul şuviţe, ceapa o tai rondele subţiri şi roşiile le tai cubuleţe.2. Aşezi pe feliile de pâine şuviţe de caşcaval, costiţă rumenită şi roşii. Presari rondele de ceapă verde, frunze de busuioc, sare şi piper, după gust.3. Aşezi sandviciurile pe un platou termorezistent şi le introduci în cuptor pentru circa 10 minute, până se topeşte caşcavalul şi roşiile se rumenesc uşor. Le serveşti imediat.