O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniţă de pui cu mazăre

Ultima actualizare:

Preparare1. Speli pieptul de pui, îl usuci cu prosoape absorbante şi îl tai cubuleţe. Cureţi legumele şi le speli. Toci ceapa mărunt, iar morcovul şi ardeiul gras le tai cubuleţe foarte mici sau după preferinţă. Încingi uleiul într-o cratiţă, rumeneşti uşor bucăţile de carne, după care adaugi ceapa, ardeiul, morcovul şi căleşti câteva minute. 2. Acoperi cu apă, pui foaia de dafin şi laşi să fiarbă 10 minute. Adaugi mazărea spălată şi scursă, ardeiul iute curăţat de seminţe şi tocat mărunt şi laşi să fiarbă 15 minute. 3. Pui pasta de tomate, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi pe foc 10-15 minute. Dacă doreşti, poţi pune pătrunjel verde sau mărar tocate mărunt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net