O reţetă gustoasă pe zi: Ghiveci de legume

Ultima actualizare:

Preparare1. Se taie vânăta cuburi, se sărează şi se lasă la scurs pe un grătar. Se clătesc cu apă rece şi se pun între două planşete înclinate să se scurgă bine. Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie cuburi.2. Se căleşte ceapa tocată mărunt în ulei bine încins până se înmoaie. Se adaugă usturoiul zdrobit, foaia de dafin, rozmarinul şi se lasă pe foc circa un minut. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe şi se fierb până se înmoaie roşiile, apoi se ia tigaia deoparte de pe foc.3. Se aşază vinetele, dovleceii, ardeii şi ţelina tăiate bucăţi într-o cratiţă mare. Se toarnă peste ele amestecul de roşii şi condimente. Se potriveşte gustul de sare, piper şi se pune la cuptor pentru circa 20 de minute. Se serveşte cald sau rece, presărat cu busuioc şi garnisit cu o crenguţă de rozmarin verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net