O reţetă gustoasă pe zi: Minitarte cu ciuperci
Ultima actualizare:
Ingrediente Pentru aluat200 g făină 100 g unt 90 g zahăr 3 gălbenuşuri puţină sare coajă de lămâie zahăr pudră Pentru cremă200 g nuci sfărâmate 150 g zahăr 50 g unt
Preparare1. Într-un castron mare, amesteci făina cu untul tă¬iat bucăţele. Adaugi, pe rând, zahărul, sarea, gălbenuşurile şi coaja de lămâie rasă. Laşi alua¬tul în frigider timp de 1 oră. 2. Pui aluatul în forme mi¬ci de tartă şi le dai la cup¬tor pentru 35 de minute. Între timp, prepari crema de nuci. Freci zahărul cu untul până devine spumos, adaugi nucile şi le amesteci bine. 3. După ce tartele s-au răcit, le umpli cu crema de nuci şi le decorezi cu miez de nucă rumenit în cuptor. Le serveşti presărate cu zahăr tos pe cre¬mă şi zahăr pudră pe aluat.