Pandişpan cu vişine - Monica Marton

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu vişine
Pandişpan cu vişine

Ingrediente necesare:

300 grame de făină;200 grame de unt;300 grame de zahăr pudră;5 ouă;100 ml de lapte rece;o lămâie;un praf de sare;2 plicuri de zahăr vanilat;un kilogram de vişine

Preparare:

Spargeţi ouăle şi separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Puneţi peste gălbenuşuri un praf de sare şi le amestecaţi cu zahărul pudră, până devin spumoase. Adăugaţi untul, zeama de la lămâie, laptele rece şi le încorporaţi în compoziţia în care puneţi, în ploaie, făina.

Cele 5 albuşuri le bateţi spumă cu un pliculeţ de zahăr vanilat şi le adăugaţi la compoziţia deja preparată pentru pandişpan.

Spălaţi şi scoateţi sâmburii din vişine. Aşezaţi foaia de copt în tavă, adăugaţi compoziţia şi puneţi deasupra vişinele. Încălziţi cuptorul la 200 de grade şi coaceţi pandişpanul pentru 25-30 de minute. Când este copt, îl scoateţi din cuptor şi îl pudraţi cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net