Pulpe de curcan cu vin alb, la cuptor- Alina Bogdan

Ultima actualizare:

    Pulpe de curcan cu vin alb, la cuptor
Pulpe de curcan cu vin alb, la cuptor

Ingrediente: 1 kg pulpe de curcan, 250 ml vin alb, 100 ml ulei de măsline, 2 cepe albe, 3-4 căţei de usturoi, sare, piper boabe, boia dulce, busuioc, foi de dafin.

Mod de preparare: Se spală pulpele de curcan cu apă rece şi se taie grăsimea de pe margini.

Într-un vas se aşează pulpele şi se condimentează după gust cu sare, boia dulce şi piper proaspăt măcinat.

Într-un alt castron se pun 250 ml vin, 100 ml ulei de măsline şi 3-4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt şi se toarnă amestecul peste pulpele de curcan.

La final se adaugă 2 cepe tăiate julien, câteva foi de dafin şi busuioc. Se acoperă vasul cu folie alimentară şi se dă la frigider pentru minim 4 ore. Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie ţinute în această marinată pentru a deveni mai gustoase şi mai fragede.Se încinge cuptorul în prealabil la 200 grade şi se introduce tava pentru aproximativ o oră şi jumătate.

Din când în când se stropesc pulpele cu zeama din tavă.

Se serveşte alături de o garnitură de cartofi acordeon, pepeni muraţi şi un pahar de vin alb sec.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Manichiura jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image png
zodii pixabay jpg
Fasole jpg
image png
friptura vita istcok jpg
zodii horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net