Reţete de la cititori: Budinca de orez - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

PreparareAm pus laptele la fiert, când a dat în clocot am adăugat orezul spălat în mai multe ape şi scurs. Am lăsat să fiarbă până s-a îngroşat, amestecând frecvent, am adăugat zahărul, am mai lăsat câteva clocote, după care l-am dat să se răcească. Am adăugat untul cât era fierbinte şi am amestecat să se topească. Când s-a răcit, am adăugat în orez gălbenuşurile, esenţa de vanilie şi vişinile curăţate de sâmburi. Am amestecat bine şi am încorporat albuşurile bătute spumă tare. Am pus compoziţia într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt. Pe fundul tăvii am presărat pesmet şi apoi am turnat compoziţia, am introdus-o în cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net