Reţete de la cititori: Budinca de orez - Carmen Nadaban

Ultima actualizare:

PreparareAm pus laptele la fiert, când a dat în clocot am adăugat orezul spălat în mai multe ape şi scurs. Am lăsat să fiarbă până s-a îngroşat, amestecând frecvent, am adăugat zahărul, am mai lăsat câteva clocote, după care l-am dat să se răcească. Am adăugat untul cât era fierbinte şi am amestecat să se topească. Când s-a răcit, am adăugat în orez gălbenuşurile, esenţa de vanilie şi vişinile curăţate de sâmburi. Am amestecat bine şi am încorporat albuşurile bătute spumă tare. Am pus compoziţia într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt. Pe fundul tăvii am presărat pesmet şi apoi am turnat compoziţia, am introdus-o în cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net