Reţete de la cititori: Budincă de orez cu piersici - Nicoleta Pârvuleţ

Ultima actualizare:

Preparare:Laptele se fierbe. Când a dat în clocot adăugăm orezul spălat în mai multe ape şi scurs. Lăsăm să fiarbă până se îngroaşă, amestecând frecvent. Se adaugă zahărul şi mai lăsăm câteva clocote, apoi oprim aragazul şi lăsăm să se răcească. Adăugăm untul cât este fierbinte şi amestecăm să se topească. Când s-a răcit, am adăugat în orez gălbenuşurile, esenţa de vanilie, coaja rasă de lămâie şi bucăţile de piersică. Am amestecat bine şi am încorporat albuşurile bătute spumă tare. Se aşează compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net