Reţete de la cititori: Budincă de orez cu piersici - Nicoleta Pârvuleţ

Ultima actualizare:

Preparare:Laptele se fierbe. Când a dat în clocot adăugăm orezul spălat în mai multe ape şi scurs. Lăsăm să fiarbă până se îngroaşă, amestecând frecvent. Se adaugă zahărul şi mai lăsăm câteva clocote, apoi oprim aragazul şi lăsăm să se răcească. Adăugăm untul cât este fierbinte şi amestecăm să se topească. Când s-a răcit, am adăugat în orez gălbenuşurile, esenţa de vanilie, coaja rasă de lămâie şi bucăţile de piersică. Am amestecat bine şi am încorporat albuşurile bătute spumă tare. Se aşează compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru aproximativ 45 minute.

image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net