Reţete de la cititori: Spaghetti cu carne - Daniela Roşu

Ultima actualizare:

Preparare

Tocăm ceapa, ardeiul capia, pe cel iute şi usturoiul şi le punem la călit în cele trei linguri cu ulei de măsline. Când devin translucide, adăugăm carnea tocată şi o lăsăm să se pătrundă bine, amestecând din când în când. Între timp trecem roşiile prin răzătoare şi le adăugăm în tigaie, condimentând după gust. Lăsăm să fiarbă totul la foc potrivit, atât cât să scadă sucul de roşii şi să îi confere consistenţa dorită.Pastele le punem la fiert în apă, împreună cu un praf de sare. Când sunt gata, le trecem printr-un jet de apă rece şi le lăsăm să se scurgă bine. Adăugăm untul, le amestecăm uşor şi le aşezăm "cuiburi" pe un platou/farfurie. Peste paste punem carnea în sos de roşii şi pe deasupra presărăm verdeaţă tocată!Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net