Supă minestrone de toamnă. Reţeta lui Jamie Oliver
Această supă săţioasă şi delicioasă este, de fapt, supa perfectă pentru această perioadă a anului, când poţi folosi în aceeaşi mâncare legumele acestui final de anotimp. Bucătarul Jamie Oliver ne recomandă azi această reţetă, aşa că acordă-ţi 1 oră şi prepară această supă minestrone de toamnă.
Supă minestrone de toamnă – Ingrediente
200 g boabe fasole albă (uscată şi lăsată la înmuiat peste noapte)1 foaie de dafin1 roşie, pasată1 cartofi mic, curăţatsare grunjoasăpiper negru măcinatulei de măsline4 felii de bacon2 cepe roşii mici, curăţate şi tocate fin2 morcovi, curăţaţi şi tocaţi2 tije de ţelină, tocate½ bulb de fenicul, tocat3 căţei de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi fin1 legătură mică de busuioc proaspăt (frunzele separate de tulpini)800 g roşii întregi, la conservă1 pahar vin roşu2 dovlecei mici, feliaţi200 g spanac spălat şi tăiat grosier560 ml supă de pui sau supă de legume55 g paste uscateparmezan, pentru servire
Află cum se prepară supa minestrone de toamnă pe clickpoftabuna.ro.