«Taci şi înghite» - Porceanu Gica

Ultima actualizare:

    «Taci şi înghite»
«Taci şi înghite»

Ingrediente

350 g cârnat şi carne afumată( de casă)

200 g telemea

3 ouă

150 g caşcaval

Pentru mămăligă:

500 ml apă

500 ml lapte

250 g mălai

50 g  unt

50 g parmezan (opţional)

1/2 lgt.sare

Mod de preparare

Din apă, lapte, mălai şi sare am preparat o mămăligă în care am încorporat untul şi parmezanul la sfârşit. Am lăsat-o la răcorit. Între timp am pus la prăjit într-o tigaie, cârnaţii tăiaţi rondele şi carnea bucăţele subţiri. Le-am lăsat la prăjit7-8 minute fără să adaug ulei. Într-un vas yena, am pus jumătate din mămăligă şi am nivelat. Am presărat brânză rasă apoi am pus amestecul prăjit. Am acoperit cu restul de mămăligă şi am nivelat din nou. Deasupra am pus caşcavalul ras, apoi am făcut trei adâncituri cu un polonic. În fiecare adâncitură am spart câte un ou. Am dat vasul la cuptorul preîncălzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net