Tartă fină cu brânză dulce de vaci şi piersici – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Tartă fină cu brânză dulce de vaci şi piersici
Tartă fină cu brânză dulce de vaci şi piersici

Pentru aluat:

400 g făină

1 pliculeţ praf copt

1/2 lingură bicarbonat

2 ouă

150 g unt rece tăiat cuburi

150 g zahăr pudra

Pentru umplutură:

1 kg brânză de vaci grasă

300 gr smântână 20 % grăsime

2 ouă

400 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie

piersici din compot (jumătăţi)

Mod de preparare:

Pentru aluat amestecăm ingredientele până când obţinem aluat omogen, apoi dăm aluatul la rece 30 minute.

Pentru umplutură amestecăm brânza, smântâna, ouăle şi zahărul pudră. Scoatem aluatul de la rece şi îmbrăcăm o formă de tartă, ridicând aluatul şi pe margini.

Turnăm umplutura peste aluat, apoi aşezăm piersicile peste umplutură. Dăm tarta la copt 35-40 minute la foc mediu, până când aluatul s-a rumenit, iar brânză s-a întărit puţin. Lăsăm tarta să se răcească complet apoi o dăm la rece. Este minunată şi foarte cremoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net