Un cadou practic - vă veți îndrăgosti de fotoliile cu masaj de la Aosom!

Ultima actualizare:

Zi de zi rutina începe să își spună cuvântul, agitația din această perioadă ne dă peste cap. Puțină relaxare când? Să vă puneți pe primul loc nu este un act de egoism, ci chiar o necesitate. Iar de la Aosom vă puteți inspira pentru un cadou pe care să vi-l faceți. Ce ați spune de un fotoliu de masaj?

image

O piesă de mobilier multifuncțională 

Un fotoliu este practic nelipsit din casa oricui. Face parte, cel mai adesea, din mobilierul din living. Însă de ce nu ar putea acesta să fie și mai practic de atât? Pentru cei care tânjesc după relaxare, care își doresc să urmărească programele tv și nu numai, având o poziție cât mai confortabilă, atunci gama de fotolii cu masaj este cea spre care se vor orienta. 

Aosom vine în atenția noastră cu o gamă variată de fotolii rabatabile. Acestea permit să mențineți picioarele întinse, la un nivel mai ridicat. Iar cei care au picioarele obosite la final de zi știu mai bine cât de mult contează să aibă o astfel de poziție, ce ajută circulația sanguină. O extensie a fotoliului poate fi cea care vă permite să vă întindeți picioarele și în același timp spătarul să fie lăsat pe spate. 

Ce fotoliu vi se potrivește?

Suntem atât de diferiți, avem nevoi diferite. Iar asta înseamnă că veți adora ideea de diversitate, pentru că veți avea de unde să alegeți ceva potrivit vouă. În gama de fotolii disponibile la aosom.ro regăsim implicit fotoliul acționat pe baza de telecomandă. Este ideal pentru seniori, întrucât facilitează ridicarea, prin mișcările sale, fără a tensiona spatele și articulațiile. 

Dacă sunteți în schimb nostalgici și vă place ideea de balans, un fotoliu de tip balansoar ar putea fi alternativă pentru voi. Iar dacă spațiul vă permite, fotoliul poate fi însoțit, la set, cu un suport special pentru picioare. 

Iar pentru cei dispuși să se răsfețe mai mult, un fotoliu cu funcții de masaj va fi varianta complexă pe care și-o vor dori. Cine nu și-ar dori să aibă un asistent personal ce îi așteaptă acasă și oricând, disponibil și neobosit, să le ofere un masaj viguros?! Cu telecomandă din dotare funcțiile unor fotolii de acest gen permit reglaje care să vă sporească confortul. Căci nu este timp mereu să ajungeți la spa, la o ședință de masaj. Însă fotoliul cu mecanism de masare integrat va fi mereu acolo disponibil să vă detensioneze mușchii. 

Idei de cadouri - pentru voi și cei dragi vouă - de la Aosom 

Trăim zilele în care trebuie să fim practici, să găsim soluții practice pentru absolut toate nevoile. Veți aprecia așadar că Aosom dispune și de aplicație pentru că shoppingul să fie mai plăcut și mai simplu. Iar de aici aveți ce alege pentru voi și cei dragi vouă. Mobilier, decorațiuni sau aparatură de fitness, produse pentru copii sau ce aveți nevoie pentru birou, aici veți găsi. Spor la shopping! 

Contact: clienti@aosom.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net